Мелодiя пристрастi
Все тіло бажанням горить.
Спокусливі дотики щастя
Чарують закохану мить.
Ти ніжно неволиш протести –
І я забуваю про гріх.
Мені ж-бо ти зволив принести
Букет з почуттями до ніг.
Троянди розсипав по ліжку
З сердечками лагідних слів.
Зімлілі від пестощів ніжки
Ти ласкою серця обплів.
Вже груди вдоволено-ситі
І губи чекають злиття,
І стегна бажанням налиті.
А в келихах душ – почуття.
Вже розум підкорений тілом
І в грудях - вулкани тепла.
... У серці любистком розцвіло
Все те, що тобі віддала...
23.10.2012р.
Свидетельство о публикации №112102400187