Дарую посмiшку
У однім селі жили кума два та дві куми!
Якось кумці у неділю пішли разом в Божий храм.
Господарство залишили, з легким серцем, козакам,
Бо горілку так сховали й ясновидець не знайде…
Розповіли, наказали, що робити, як і де!
Тільки вийшли вони з двору вмить зібралися куми,
Обшукали хлів, комору, сіно, погріб та грядки ,
Обкопали всі дерева, перебрали всі тряпки,
Та в кінець-кінців бутелик з медовухою знайшли.!
Сіли в радощах до столу, та нема чим закусить,
Коли глядь - за частоколом, на цепку бичок стоїть…
Хутко взялися за діло... От і свіжина щкварчить…,
Чарки повнії і куму кум свою промовив річ:
"Вип'єм куме за здоров'я, щастя тільки з ним знайти
Другий кум відмовив сумно: "За здров'я куме..? Ні!
Краще вип'ємо за щастя, бач, бичок хвороб не знав,,
Мирно собі в травці пасся, але ж щастя він не мав!»
Свидетельство о публикации №112102306608
Татьяна Кокорева 2 17.01.2013 01:02 Заявить о нарушении
С улыбкой, Наташа.
Наталья Колопенюк 17.01.2013 15:49 Заявить о нарушении