Боляче? Може... мабуть...

Боляче? Може… Мабуть…
Коли проливається ртуть у саму самісіньку суть…

Підеш? Зумієш знайти
Розписані в зорі листи? Та чи зможеш до мене знести?

Нехай мліє та квітне час,
Що старішає сонце та нас в останній чи в перший раз…

Розумію, як то мабуть,
Коли проливається суть у саму самісіньку ртуть…


Рецензии