Ожидание
Зелені вчора ще ліси
І, якось раптом, в них замовкли
Птахів співучі голоси.
Дощем стікає низьке небо,
Туман повзе уздовж узбіч
І ранком зрозуміти треба
Чи то вже день, чи то ще ніч...
Опале листя налипає
На змочений дощем поріг.
Синоптик з сумом сповіщає,
Що зовсім скоро перший сніг...
Нехай же швидше пробігають
Дощем залиті, темні дні,
А я - морозу вже чекаю...
І, дивно, радісно мені!
Свидетельство о публикации №112102304634