Присвячуеться Iрин1 -Скрипник-сестро ти моя люба

Якби не  пішла ти  полем,
А  пішла  долиною,
Не спіткала  б  лиха  доля 
Не  стала б  калиною...

Зацвітаеш  понад  яром,
Вітетрець гойдае.
А  твое  намисто жаром
На  сонці  палае...

Ти колись  була дівчина,
Гарна, молоденька
На селі  була  хатина,
В хаті-рідна  ненька.

Усиіхнулась тобі  доля-
Серце покохало,               
Вітер вербу гне  до долу,
Що  було-пропало!

Злії  люди, лиха  доля,
Що  ж  ви  наробили?
Там  в  пшениці. серед поля
Дівчиноньку  вбили,

Нема  хати, нема  неньки,
Цвинтар  та  стежина.
На  могилі в  цвіт   біленький,
Одяглась  калина


Рецензии
Сестро моя любо.це я тоб! присвячую.твоїй памят1...

Лисняк Лидия   21.02.2014 20:21     Заявить о нарушении