Слова

Ще виросте на згарищі трава,
Проб'ються сходи ніжні,соковиті,
На жаль згоріли в полум'ї слова,
Що найдорожчими були на світі.

Невже вони померли  назавжди.
Й розніс їх вітер попелом по полю,
Залишивши у пам'яті сліди,
Що завдають мені нестерпно болю?

Вплету слова ті в музику сумну,
Душа здригнеться,скрипкою заплаче
І полетять вони у далину,
Де їх забули і давно не бачать.

Ні,не росте на згарищі трава,-
Гіркий полин і кропива пекуча,
Згоріли в полум'ї найкращі всі слова
Лишилися жорстокі і болючі.


Рецензии