***

Котрий раз,
 Стримуючи свої сльози.
 Розумію що не по дитячому сильна, душею.
 Адже скільки життя є вже в малечі?
 А мені що?
 А мені вже 15 майже.
 А в мене вже життя по вуха.
 І болісно.
 Так болісно.
 Терпіти.
 А що ще залишається.
 Вмерти?
 Може іноді і вихід.
 Мені ще гірше стане,
 Там далеко..
 Не знаю навіть де.
 І все ж таки,
 Хіба я варта того рая?!


Рецензии