Щоночi

Коли закриваю очi,
А губи, наче нiмi-
Ти снишся менi щоночi,
Щоночi снишся менi.

Тiкати вiд тебе маю-
Бо страшно маленькiй менi.
Та гостро завжди вiдчуваю
Як кажеш слова рятiвнi.

З тобою, я наче в море,
Пiрнаю за разом  раз.
А теплi твої долонi
Так грiють мене весь час.

Хтось  скаже - мрiї дiвочi...
Плеканi квiти землi.
Ти снишся менi щоночi,
Щоночi снишся менi.


Рецензии