Додому

Я не знаю, куди ти ідеш
 І коли ти приходиш додому,
 Якусь радість, напевно, несеш,
 А можливо приносиш і втому.

 Літніх днів тих уже не вернеш,
 Не вдаю вже із себе знайому,
 Я ж не знаю куди ти ідеш
 Може просто вертайся додому?

 А те світло в кімнаті таке ж,
 А про друзів уже й не відомо.
 Я не знаю куди ти ідеш,
 Та надіюсь, що йдеш ти додому.

 Вимкни день, скоро вечір ввімкнеш,
 Я пройдуся по шляху нічному,
 Я не знаю куди ти ідеш,
 Але вірю - вернешся додому.


Рецензии