***

Ще мерегтять, в обіймах ночі, зорі,
Та ружа сходу, натяком жеврІє..
І золотавий струм засяяв в морі..
І пелюстки трояндової мрії
у діамантах чистої роси...
Невже не бачив тої ти краси,
Коли, скрізь подих марива ,над морем,
Неначе сніг, вітрила .. Два крила..
І лоскотом в душі , кохання сила?


Рецензии