Plutselig...

Plutselig
Det regner i mitt liv…
                Det regner…
Plutselig
Alt renner mellom fingrene…
                Alt renner…
Plutselig…
Jeg skjшnte at
                Jeg trenger deg
                Jeg trenger
Bеde dine dumme ord
Og grove hender….


Рецензии