На краще...

Стабільність знову у громаді
Не те, що як колись було
Робилось казна що у владі
Сміялось місто і село.

Куди ми йшли не зрозуміло
В громаді сварки і бійки
У головах ще не прозріло
Були сп’янілі в ті роки.

У нас свобода, незалежність
Чекали кращого в житті
Базікали про самостійність
Свавілля стало у честі.

Кредити брали мільярдні,
Щоби бюджет не розвалить
Фортелі їх універсальні
Не знали, що і як робить.

Вони за нас переживали
Казали «криза вже пройшла»
Кривлялись і усі брехали
Манила їх лише казна.

Не відтягнути від корита
Казною крутять, як хотять
Вся челядь стала грошовита
Із таці срібної їдять.

Палаци всі побудували
Багато їх так розвелось.
Як короїди жадні стали
Ну що подієш, так повелось

Ми живемо в протистоянні
Багато років вже пройшло
Невже такі ми безталанні
В полові цій не бачимо зерно.

Людська  байдужість і жорстокість
Роз’їли душу нам давно
Покинула нас доброта і гідність
Без них ми підемо на дно.

Невміння показала влада
Народ терпіти уже звик
Стає другою вся громада
Майдан брехні сьогодні зник.

Закони треба нам міняти
І їх виконувати всім
Свою країну шанувати
Бо втратимо свободу назовсім.

За долю нам боротись треба
Не тратить сил на ворогів
Йти вперед, злітати в небо
Щоб кожен з нас цього хотів.

Щоб нас у світі поважали
За хліб, калину і пісні
І люди краще відчували
Жили достойно на Землі.


Рецензии