Навiщо

Навіщо  так  серце  кохае,
Скажи  мені  доле скажи!
Коли  я  надії  не  маю,
А счастя  від  мене  біжить?


Біжить,  і  не  чуе  як  плачу,
А   серце  болить  та  мовчить.
Коли  тебе  довго  не  бачу,
Здаеться  душа  закричить!

Дівча,  так  жалілося  долі,
А   вітер  її  обіймав.
Котилося  хвилями  поле,
Де  кущик  калини    палав...

Калина  там  й досі  палае,
Мов  хоче  сказати  вона-
-Кохання  без  сліз  не  бувае,
Я  теж  серед  поля   одна..


Рецензии