Это не оковы
This is not the shackles of someone say,
Old that they say is nothing new,
Well, not that old?!
"Why , what on earth is the Sun,
God Karmapa Кенно.
Well, or Матрей it as whatever
Everything will work out of Love,
And when I think of him as the words rush
As the infinite light river
And I don't rhyme I just say it
Getting old to be silent anymore
And the friends tell that I'm here Yu Yu...
Do not fancy words
I love you summer in the sun
HURRAH!
Вера и Любовь,
Это не оковы кто-то скажет,
Старо это дескать не ново,
Ну а что не старо?!
-Как что , что на свете есть Солнце,
Бог Кармапа Кенно.
Ну или Матрей его как ни назови
Все получится о Любви,
И как подумаю о нем так слова льются
Как бесконечная света река
И я не рифмую я так говорю
Старюсь молчать больше
А то друзья скажут, что я здесь ю ю…
Не модные слова
Я люблю тебя лето солнцу
УРА!
Свидетельство о публикации №112102201473