Втеча

Тікати легше від проблем,
Ніж гордо пронести цей біль.
Та ти тікай, не треба цих делем
Я знаю все до краплі, лиш повір.

І що ж тікаєш? Ну тікай!
Та все одно тобі ще не втекти.
Тебе вже вигнали із пекла в рай.
А ось тепер ти викинь всі мої листи.

Іще тікаєш? Що ж спіши, біжи!
Ось тільки спогад у серці залиш,
Коли встромлять у спину ножі.
Я піду, ти мене не вернеш.


Рецензии