знову

Боже мій!Знову стою безпорадною,

 хусточка в мене на плечах нарядная,

 знову зову птаха,що улітає,

 знову на небі та зіронька сяє...

 

 знову запеклися губи від крові.

 знову болить грудь від різкого болю,

 знов помилилась..,і знов наказали.

 знову дорогу до горя узнала...

 

 22.10.12


Рецензии