про що заплаче осинь золота

про що заплаче осінь золота,
 про те ,що дощ умив лани і хати,
 про те,як швидко промайнуть літа,
 та ні з ким буде пісню заспівати

 про те,як в небі хмари,мов човни,
 про те які чарівні ці осінні зорі,
 коли похмурі думки давнини
 ,мов листя,що злітають із тополі

 про що заплаче осінь ,хто це зна,
 вона ходитиме ще довго проміж нами,
 можливо я ії обличчя не впізнав,
 але я бачу скрізь червоно-жовті плями...

 16.10.12


Рецензии