Поривання

 Я так нікому ще не відкривалась,
 Ти знаєш все, до глибини душі,
 Я мабуть в тебе закохалась,
 Якщо присвячую такі вірші.

 Я не свята і рай мені не світить
 Але в пекло також не візьмуть
 Я не прошу в тебе дарунків й квітів
 Ти просто трішки поруч тут побудь

 Мовчиш? Мовчи, а що казати
 Навіщо підіймати буревій?
 Я дуже вдячна тобі, любий
 Може, колись, ти будеш мій.


Рецензии