В твоих руках блаженство неба

Я подарую тобі волошкове небо,
Із присмаком лілових губ,
Де все несказане,  в росі від тебе,
Стікає каплями пекучих мук.
Де кожне слово у відлунні сонця,
Під тінню ночі ховається мов сон,
В твоїх обіймах гарячого тіла,
Віддам свій посаг, неначе трон.
Я подарю тобі  жіночу ласку,
І ніжність  серця без усіх прикрас,
В руках твоїх блаженство неба,
Чарівність  любощів - немов алмаз .


Рецензии