Коли я поряд...

Коли я поряд...
 не можу сказати й слова,
(точніше можу але все не те напевно)
Не знаю напевне...
 в голові щось спирає думку.
Та сказати мушу - це ненадовго...
  адже ти не знаю де...
 тому що ти казав, а я взяла й забула..
А може й не казав...
Пропустила мимо вух усі твої слова,
 ну не всі.. але частину точно..
Хоча ти так і не сказав ці слова...
 Ох жеж... світла моя голова ;)...
 (твоя світліша)...


Рецензии