Червоний лицар
В пишних шатах
На чорному,
Як вугіль жеребці
Проїздив містом
Гордо і пихато
З плетеною
Нагайкою в руці.
В очах вогонь,вуста
Презирство кривить.
Кінь косить оком
І копитом б’є...
Хто лицар той?
Йому червоне личить,
Як кров до снігу,
Як тобі ім’я твоє...
Свидетельство о публикации №112102006196