Щасливий ранок

Промінчик заглядає  у вікно,
Застрибує до доні в сонне  ліжко,
Цьоломкає у щічки і чоло,
Лоскоче за маленький носик трішки.


-- Облиш мене,прошу тебе,відстань!
Та сонце не на жарт вже припікало.
--Ану мерщій із ліжечка устань!--
З любов'ю воно доні наказало.


Відкривши очі,донечка моя,
Всміхнулась і гайнула  до криниці,
Умилася та й сонечку гука:
А  ну ж бо,обсуши мені  обличчя..!


Вона раділа,дзвінко сміх лунав,
А вітерець розчісував  їй кіски.
Промінчик теплий  личко цілував,
Та вигрівав її маленькі ніжки.


Рецензии
така світла любов...

Ядвига Ясенева   21.10.2012 21:26     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.