Вiд весни до весни
Розморозило, потеплішало,
Стрімко ріками потекло,
Срібних котиків скрізь навішало,
Луки квітами заплело.
Ніжним сонечком задзеркалило,
Променями все залило
Ніжним зайчиком заяскравіло,
В очах радістю ожило.
Чорні хмари розсупонило,
Води-струмені понесло,
Веселицями розпогодило,
Громовицями відгуло.
Розспівалося, закурликало,
Ключі жалісні підняло,
День у темряві позамикало,
Журні схованки віднайшло.
Літо бабине серця бавило,
Осінь килими розстила,
Набундючилось, як захмарило,
Снігом вкрилося до біла.
Морозенками заморозило,
Завертілося, замело,
Ще у лютому напорошило,
А у березні йшло тепло…
Свидетельство о публикации №112102010300