ти н откуда
Прийшов із царства мрій.
Прийшов зі снів чудових,
Моїх чудових снів.
Пр.
Ти ні откуда, ні откуда,
Прийшов, заворожив мене.
Ти ні откуда, ні откуда,
Поцілував мене, мене.
Твого я імені не знаю,
Откуда ти прийшов,
З яких країв.
Але для мене це не важно,
Ти той що снився,
По ночам мені.
До тебе ніжно пригорнулась,
Поцілувала я твої вуста.
Не важно, що ти ні откуда,
Тепер ти мій, тебе кохаю я.
Свидетельство о публикации №112101908547