Ирххlархуй

Лебил эш дунъялзела,
Берхlи, зубре, базра
Эни, дуцlрум, хlуебра,
Хlатl пешгеш дарилра.

Дия гъай шадикайкем,
Дируй хъяме дигуле,
Уркlи дия паш барри,
Гьанна хlуни ициле.

Лерри дия дигахъуй,
Гьанна цари ирххlархуй,
Ну гьанна валмалада,
Дике хlу тlар марукlуй.

Сабурдеш агор бугьуб,
Хlаке ну хал укlулра,
Целис гlяйпла ну цайри,
Дугlил гьуйни хlашунра.

Бекl ахъле, уркlи шатил,
Аркьулри хlу намзакан,
Хlу дигуй ну ицибил,
Гlа рукlабри цlалзакан.


Рецензии