Ми вчимося

Ми .. вчимося залишати свої
 проблеми вдома...
Не виносити бруд назовні..
А в той же час у душах..
 страшна діра...
Там удома накопичується багато сміття..
 і не тільки того що батько
 списаним приволік з заводу..
Не ті пласкогубці чи ще які мікросхеми..
Не діоди і не інша всяка електросхемна дурня...
Не це сміття...
А ВОНО - те що у думках у голові...
 на серці..
Чи не варто і його викинути на смітник історії,
 віддати сусідам,
злим зай*вим ворогам, іншим інопланетянам..
..але ні.. інопланетяни можуть за це відомстити..
Ми як завжди ревно і свято це все оберігаємо - наше радіоактивне,
екологічно і небезпечно бридке морально сміття.
Скоро ми всі почнемо світитися як Полоній.. не памнятаю номер
 ..ну та але це не так важливо.
Багато чого залежить щоб ми це світіння не прийняли за
 Божественну сутність, за провидіння вище з неба,
а приховування - за святість та культуру поведінки..
 ВИНОСЬТЕ БРУД ГЕТЬ З ВАШИХ ЖИТТІВ ЛЮДЕ...


Рецензии