ну що ж..

Ну і що ти тута
 робиж?
Я кого х*я в мережі?
Бери свою лярву,
 й до бару біжи..
Ти дістав мене по самі помідори.
Хутір вам світить,
 а не влад коридори..
Вибори скоро та нема тебе
 в списках..
у етіх вєлічних
 мордах і писках.. :)

П.С. Будь яке співпадіння.. вважати реальністю..  :)


Рецензии