Я не знаю..

Я не знаю чи він мене любив..
  та за що мене можна було
 любити...
За відкриті очі та щиру душу?
...але вірю що любив...
...адже я вірю що так..
Він сам цього не усвідомлював
  та не знав...
 що зі мною робити..
Гроші.. розум.. вони не зєднують
  серця людей..
 а розділяють їх...
Не дарма Господь визнав,
 що пізнання добра і зла - тяжкий гріх.
Ми не повинні їх пізнавати..
 а треба вірити...
   просто вірити у любов та кохання...
І за цей тяжкий гріх людство поплатиться
 ...тяжким ... довгим.. болісним.. кінцем...


Рецензии