Friends

Please , maybe dead, maybe safe,
Maybe left, and maybe played.
Friends , forever dead..
Because you said forget..


Please ,don't call me your best friend
I don't want the same pain that I've felt before.

Please ,don't make me feel safe ,
Then take it away, Same mistakes.

Please, don't run to the sides
I felt that I cried, all stoked up inside.
 

Please don't make me feel down
Like cutting a wire, that brought us denial

Please , maybe dead, maybe safe,
Maybe left, and maybe played.
Friends , forever dead
Because you said forget

Please , you may cry
But you won't fight
I'll stand there and laugh

Please, say that you love
I dream right aloud
I feel there's no ground

But you said friend,
My best , my friend.
I'll keep in touch,
Forever dead...

Please , maybe dead, maybe safe,
Maybe left, and maybe played.
Friends , forever dead
Because you said forget


Рецензии