Борис Гребенщиков. Некоторые Женятся, а некоторые

She said "bye", and he watched as disappeared her heels.
For her single night passed. For him 3 thousand years
During that time dozen empires flourished; now nothing remains there
But some people marry, and some just whatever
 
Before we lived for tomorrow, and now even today is in the past
instead of Stones - the hackers, Beatles - the users, nothing will last
Brigades burst into churches, holy ones go to the pubs more than anywhere
And some people marry, and some just whatever
 
Some hearts badly hurt, and some lovingly crave
She presses delete, and he presses save
No sense asking, who, how or is something there
Since some people marry, and some just whatever
 
I thank God for the bread, my acclaim is sincere
But there is more to the world, make no mistake, she is somewhere here
The sun will stop in the sky if it receives her sign (ever)
And some people marry, and some whatever
Some people marry and some whatever.
Toronto, March 2010



Она сказала "Пока", он долго смотрел ей вслед
Для нее прошла ночь, для него три тысячи лет
За это время десяток империй расцвел и рухнул во мрак
Но некоторые женятся, а некоторые так
 
Раньше мы жили завтра, а теперь и сегодня - вчера
Вместо Роллингов - хакеры, вместо Битлов - юзера
Бригады ломятся в церковь, святому место - кабак
И некоторые женятся, а некоторые так
 
У некоторых сердце поет, у некоторых болит
Он нажимает на "Save", а она нажимает "Delete"
И нет смысла спрашивать "кто", нет смысла спрашивать "как"
Ведь некоторые женятся, а некоторые так
 
Спасибо Богу за хлеб, который отпущен нам днесь
Но в мире есть что-то еще, я клянусь, она где-то здесь
И солнце остановится в небе, когда она даст ему знак
И некоторые женятся, а некоторые так
Некоторые женятся, некоторые так


Рецензии