Туга..

Туга мене наповнює як склянку
І серце кров*ю обливає сум
Я сам не свій вночі і вдень, і зранку
Такого болю зроду не знесу
Далеко ти, а ніби поруч
І карі очі дивляться блищать
Без тебе я, неначе овоч
Що засихає влітку без доща


Рецензии