***

Чому так гарно, коли - сумно?
Кудись ідеш - ні кроку з місця...
На шлях пустий вертає дума,
Бринять над ним померклі вісті.

Про що? Кому? Від кого? Звідки?
Слова... вітри безповоротні.
І змерхлі вісті - зайві свідки,
Ми - бранці загадок безодні.

На шлях пустий вертає дума:
Чому ж так гарно, коли - сумно?


Рецензии