***

Так мені страшно,що вже не боюсь,
Віє вітрець суцільний.
Тяжко співати у вільнім раю,
Де ти від всього вільний,

Де - ані вуха,ні ока де,
/Хоч би якийсь Іуда.../.
Навіть,як щезнеш - ніхто не знайде,
Бо і шукать не буде.

Тайна потреби - потрібним буть,
Спрага вогню - пожежі...
Вій , вітерець! Пересіюй суть!
Істина волі - межі.

 


Рецензии