Не крутися тут Миколо

Що ти  крутишся  Миколо,
Біля  мене  та  навколо?

Хоч  скрути  рудого  вуса-
Покохати  не  примусиш!

Ти богатством не хвалися,
А на   себе  подивися.

І  що  з  того що  багатий,
Коли  рудий  ще й  кирпатий
.
Та ще трiшки кривоногий,
Шукай  іншого  порога
...
А  мені  за  мою  вроду,   
Доля  дала  нагороду...

Петрусь  бідний  та  вродливий,
І веселий , жартівливиі.

Любить щиро, роботящий,
Ти  не  любий  мені  нащо?

Хай  моя  з  Петрусем  хата-
Буде  жартами   багата!


Рецензии