На гулянку пустiть мене мамо

Е   у  мене  нові  черевики,
Е  у  мене  вищнева  сукенка.
Де  співають  і  грають  музики,
На  гулянку  пустіть  мене  ненько.

Бо  мені  дуже  сумно  у  хаті,
А до  співу  я  дуже  охоча.
Побіжу  де  співають  дівчата,
Полечу  де  коханого   очі ...

Лиш  про  те  як  я  буду  радіти,
Не  скажу  моя  ненько  нікому.
Любиі  мій  принесе  мені  квіти,
Проведе  аж  до  рідного   дому...

Він  мені  обіцяв  подарунок,
Як  прийду перстеньок золотенький.
Тільки я про  його поцілунок,
Не  скажу  навіть вам, моя  ненько.

Ой!  Чи  чуете? Як  вже  гарненько,
Починают  музики  там  грати.
Відпускайте скоріш  мене  ненько,
Бо  не  можуть  музики  чекати!


Рецензии