***

Ты запытала у мяне – смяюсь навошта?
Не ведаю адказ, але скажу:
З табою нават дыхаецца проста,
Калi цябе я бачу – я жыву.
Як быццам за спiною маю крылле
I, як Iкар, узнiмаюсь у вышыню,
I сапрауды, насамрэч –не, не снiу я! –
Каханне, шчасце спазнаю упершыню…


Рецензии