***

Іще бентежить сердце листопад..
Та сповідь листя вже не бавить зору..
І знов дивлюсь у синь, таку прозору,
Яку лиш осінь надає, - без вад..
Лише намітка подиха зими..
Де-інде ,блиском скАрбів, сяє крига..
Та ,вдень, загасне.. Начеб-то, відлига..
І ,смутком страти , вітер восени..


Рецензии