Неначе бризки сонячнi в бурштинi..

Неначе бризки сонячні в бурштині -
Кульбаби цвіт, в смарагдовій траві.
Від, мами, колискової і нині,
Як пам'ятка довічна у мені.
І пелюсткИ хвилюють ,при диханні..
І пУрхають метелики в душі.
Неначе сон, в прозорому світанні,
Росою з неба- рифми слів.. ВїршІ..
І небо відтіняє мені очі..
Неначе цвіт волошковий кипить.
Кульбабові надії, ще дівочі..
Та від усіх сховаю, як болить..


Рецензии