Чарiвниця

Чарівниць  на  Вкраіні  багато,
А у  серці  моему  одна.
І  доріжки  ведуть лиш  до хати,
Де  сидить  вона  біля  вікна.

Не  мене  ти  кохаеш  я  знаю,
Він  вродливитй, та  хто  його  зна.
Чом  його  вечорами  немае,
Як  сумуеш  ти  біля  вікна?


І  ведуть  мене  ноги до  хати,
Щоб  топтався  я  біля  вікна.
Я  надумав  троянди  зірвати,
Та чи сприйме  дарунок  вона?

Я іх  нишком  поклав  на   стежину,
Бо  надіюсь  побачить  іі.
Може  квіти розкажуть  дівчині,
Те  що  діеться  в  серці  моім...

Тільки  що  це  я  бачу -  ті  квіти,
Пригортае  вона  до  грудей.
Щастя. Радість.куди вас подіти
Від лукавих очей  та  людей?


Рецензии