***
GEPLANTE gro;es Projekt
Planla;d;r;lm;; b;y;k layih;
PLANOWANE du;y projekt
PLANNED big project
Gran proxecto planificado
GEPLANDE groot project
PROGETTO grande progetto
;;;;;;
;;;;;; ;;;; ;;;;;;
Намячаецца ВЯЛІКІ ПРАЕКТ
Pl;noto lielo projektu
Na;rtovani velik projekt
;;;;;;;;;;;;;
ПЛАНИРАНИ голем проект
;;;;;;; ;;;;;; ;;;;;;;
PLANLANAN b;y;k proje
Tionscadal m;r PLEAN;ILTE
Намічаються великі ПРОЕКТ
Свидетельство о публикации №112101509240