Unknown Name

I.            Sunt dezamacit de lume
          Si astea nu sunt glume
          Sunt dezamagin in ziua de azi
          Unde nu te-ai duce acolo arzi
      Prietenia nu depinde de fapte si ani
       Prietenia azi depinde doar de bani
    Si viata asta din zi in zi devine o curva
       Drumu ce era drep, azi devine o curba
              Lume, fapte fara minte
     Si cel ce-i aproape incearca sa te minte
         Nu mai trebuie sa ai incredere
             Increderea e o pierdere

R.            Unde nu mas duce
Unde nu as fi
Primesc doar un zimbet dulce
Viata e o curva, si asa va fi

II.        Cei ce au jurat ca vor ramine
           Azi nici nu mai doresc sa sune
          Sunt obosit, atmosfera ma ataca
         Nu stiu daca va fi bine vre-odata
     Am o turma de prieteni, dar tot singur sint
    Pentru mine prietenia devine un simplu cuvint
      Si cit imi e de greu, doar un zimbet vezi
       Sentimentele cu grija le string in vers
           Ma intelege doar un pix si-o foaie
     Stind inchis in casa cu dorinta ca sa ploaie
     Un instrumental, un cerc de persoane linga noi
         Ma ajuta sa uit de voi
      
   


Рецензии
Написано с душой. Василий.

Вася Вулканчиков   24.10.2012 20:45     Заявить о нарушении