Каханне

Чалавека нельга забыць
 Чалавека нельга пакінуць
 Нельга шчасце яму падарыць
 А затым сэрца под нагі кінуць

 Калі дапамогі проша
 З рашэннем не трэба чакаць
 Чалавеку не трэба грошаў
 Чалавека трэба кахаць


Рецензии