This night forever В эту ночь, навсегда

You could then to love me
But now the sky gray and with me of memoirs
As it is cold, as well as your heart
   
Has passed some years since then
And I in heart former, as earlier
Hasn't changed anything, to a smog you to achieve
Only please don't take away a look

Refrain:

To fall in love for ever, for ever one to open
Only to it, true to be for ever
For what, never from it to be forgotten
Nearby to be, all for the sake of it for ever

Night stands up for a window, to me isn't slept -
I love, as before, only, you
I already know, again, to me an image, yours, to dream
Having painted light, dark, my, heavens

Prompt how to arrive, as will stop
After all not to live, the world to me is empty without you
Me not as to appease to me to take pleasure
In this hour to be with you, for you

Refrain:

To fall in love for ever, for ever one to open
Only to it, true to be for ever
For what, never from it to be forgotten
Nearby to be, all for the sake of it for ever


Перевод

Ты могла тогда любить меня
Но сейчас небо серое и со мной воспоминания
И белый снег лежащий на земле
Так же холоден, как и твое сердце
 
Прошло уже несколько лет с тех пор
А я в сердце  прежний, как раньше
Не изменилось ничего, смогу тебя добиться
Только пожалуйста не отводи взор

Припев:

Полюбить навсегда , навсегда одной открыться
Только ей, верным быть навсегда
Ни за что ,никогда от нее не забыться
Рядом быть, все ради нее навсегда

Ночь стоит за окном , мне не спится -
Я люблю , как и прежде, только,  тебя
Я уже знаю, опять, мне образ,твой, присниться
Окрасив светом , темные, мои, небеса

Подскажи, как поступить, как остановится
Ведь не жить, мир мне пуст без тебя
Меня не как ни унять мне бы насладиться
в этот час быть с тобой, для тебя

Припев:

Полюбить навсегда , навсегда одной открыться
Только ей, верным быть навсегда
Ни за что ,никогда от нее не забыться
Рядом быть, все ради нее навсегда


Рецензии