Л нь
Коли кайданами, прикутий до телевізора
Не висунеш навіть носа з нори
Лінь сильніша, законів фізики
Відірвати тендітний зад від дивану
Надзвичайно важко,
Є речі важливіші кольорового екрану
А ти елементарно, лінуєшся після себе помити чашку.
Свидетельство о публикации №112101505882