невипадковiсть

Ділять нас різні країни,
Нагадуючи кожного ранку,
Що однієї погожої днини,
Стрінимся з тобою на світанку.

Нагадаючи про все минуле,
Ми заплакати дуже захочем..
Спогадатимем що було й не було
Аж до самої пізньої ночі .

Це колись,а поки ми приречені
Сльози лити що час порізну іде.
Ми - пам'ятки суму новоспечені,
Невипадковість єднає людей..


Рецензии
Да, вот это да!

Вася Вулканчиков   24.10.2012 19:37     Заявить о нарушении