Закохаю...
Чи сумуеш серед ночi?
Чи зiмною молодiеш?
Вiдкриваеш Небу очi...
Чи втiкаеш з переляку,
Загубив мене до сроку?
Чи вiд Неба шлеш подяку
За той рiк чи за пiвроку?
Закохаю Тебе Небом!
Закохаю в поцiлунках!
Порiднилась Вiчнiсть з Фебом
У стосунках! у стосунках!
Та й в сердечних подарунках...
Свидетельство о публикации №112101409943