Не треба..

Не треба діамантових прикрас..
І золотого блиску - ні, не треба.
Для нас є це кохання.. сьоме небо.
І зорепад серпневий - лиш для нас.
Спливає час північному дзвінку.
Шепоче місяць, що повинно спати..
Алеж і в снах ми будемо шукати
П'ять пелюсток, в розквітшому бузку.
І знов наданий простір для бажань.
Алеж одне на двох теє бажання -
В зірковий простір.. нібито в останнє..
В, навіки, це , ніжнійше із кохань..


Рецензии