Навiть якщо..

Навіть якщо
 ти підеш від мене обізвавши
з огидою лярвою, шльондрою
 чи ше як гірше
я не ображуся.
Я звикла слухати образи
 здавалося усе..
своє життя.
Але коли звикаєш
 мабуть і сам стаєш
черствішим і можеш
 ненароком когось образити.
Буду тебе любити,
 думати,
  ти назавжди
    поселився
              у
                мене в душі та у моєму мозку.
 Ніяка трепанація черепу тут не допоможе...
 - А! Ну хіба трепанація..


Рецензии