Богдана Синюк-Хват Не для детей
Піті й пропонувать себе йому відверто?
Без сорому зірвати одяг із плечей?
Наставить груди тУгі, наче сперті?
І в йОго ліжко впасти, в марево ночей?
Можливо, навіть він не прожене, мене у мить.
І подолати цю спокусу вже не зможе.
Бо тіло все моє від пристрасті горить…
Хто ж вистоїть, як жінка вже нага? Не дай то, Боже?!
Справді, ні! І, навіть чоловік, що ледь свої волочить ноги!
*****************************************************
Ну как мне быть…
Пойти и предложить себя открыто…
Без всякого стыда, сорвать одежду с плеч
Наставив грудь, тугую, неприкрытую,
В кровать к нему непрошенною лечь
Быть может не прогонит
И поддастся искушению,
Ведь тело у меня желанием горит…
Ну разве устоит перед нагою женщиной
Мужчина. Даже старостью разбит!
Свидетельство о публикации №112101308148
Дуже гарно, звучить краще ніж оригінал
З теплом та повагою
Богдана Синюк 14.10.2012 12:47 Заявить о нарушении