П д три чорти до роздягальн б сово бан!

субота, 13 жовтня 2012 р.

   
   Під три чорти до роздягальні бісової бані!
   
   
   Під три чорти до бісової бані!
   Там роздадуть вам виборчі квитки у роздягальні.
   Звідти, роздягнені - до бісової мами!
   
   Поплачте їй, чортівці, у спідницю,
   То, може, дасть вам жабиної циці...




Рецензии